Programma clubavonden

Na het versoepelen van de COVID-maatregelen zijn voor de tweede helft van 2021 op de onderstaande datums clubavonden gepland. Elke avond zal er gebonden worden, en er is altijd gelegenheid tot het werpen van een lijntje en voor het uitwisselen van sterke verhalen! 

Aanvang 20.00, en als het gezellig is blijven we tot 23.00! 

 
14 juni -
28 juni - 
12 juli - 
26 juli - 
9 augustus - 
23 augustus - 
6 september -
20 september -
4 oktober -
18 oktober -
1 november -
15 november -
29 november -
13 december - 
27 december -

 

Bindprogramma:

Elke aflevering van het Engelse maandblad Fly Fishing & Fly Tying bevat vele interessante patronen. Het komende half jaar zullen we hier weer een selectie uit maken voor het bindprogramma. 

Daarnaast binden we wat bij de volgende trip(s) in binnen- of buitenland goed van pas kan komen, of wat we bij de vorige trip(s) tekort kwamen. Een aantal van ons is zich aan het voorbereiden op een vistrip naar een zalmrivier, dus ook daarvoor zullen ongetwijfeld mooie creaties gebonden worden.

Extra extra:

Er wordt nog steeds regelmatig getraind aan en in de Zevenhuizerplas in het gebruik van de dubbelhandige, switch-cast en enkelhandige hengel. Dit gebeurt meestal op zondagochtend, vanaf 09.00 uur met begeleiding door RenĂ© van Heezik. 

Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen met een hengel naar keuze, te kijken, te kletsen, van het buitengebeuren te genieten. Er kan misschien ook gevist worden door degenen die niet het dubbelhandig werpen oefenen. Als iedereen iets te drinken en te eten meeneemt - koffie, thee, fris, biertje, stukje kaas, plakje worst - wordt het minstens zo gezellig als op een clubavond.

Plaats van handeling: het strand bij paviljoen De Strandgaper, Strandweg 1, 2761 DM Zevenhuizen.