Programma clubavonden

Voor 2023 zijn op de onderstaande datums clubavonden gepland. Elke avond zal er gebonden worden, en er is altijd gelegenheid tot het werpen van een lijntje en voor het uitwisselen van sterke verhalen! 

Aanvang 19.45, en als het mag blijven we tot 23.00! 

9 en 23 januari
6 en 20 februari
6 en 20 maart
3 en 17 april
1, 15 en 29 mei (Tweede Pinksterdag...)
12 en 26 juni
10 en 24 juli
7 en 21 augustus
4 en 18 september
2, 16 en 30 oktober
13 en 27 november
10 december

 

Bindprogramma:

Elke aflevering van het Engelse maandblad Fly Fishing & Fly Tying bevat vele interessante patronen. Het komende jaar kunnen we hier weer een selectie uit maken voor het bindprogramma. 

Daarnaast binden we wat bij de volgende trip(s) in binnen- of buitenland goed van pas kan komen, of wat we bij de vorige trip(s) tekort kwamen. 

Een aantal van ons is zich weer aan het voorbereiden op een vistrip naar de Mandalselva in Noorwegen. Afgelopen jaar hebben Sjoerd, Ed, René en ik daar de vervolgstappen gezet, en ook dit jaar gaan we weer. We weten nu weer iets meer van deze uitdagende visserij, dus daarvoor zullen nog meer mooie creaties gebonden worden. Denk hierbij aan de klassieke Spey-patronen, maar ook aan de moderne Scandinavische patronen en tube flies.

Extra extra:

Er wordt nog steeds regelmatig getraind aan en in de Zevenhuizerplas in het gebruik van de dubbelhandige, switch-cast en enkelhandige hengel. Dit gebeurt meestal op zondagochtend, vanaf 09.00 uur.  

Plaats van handeling: het strand bij paviljoen De Strandgaper, Strandweg 1, 2761 DM Zevenhuizen.