Programma clubavonden

Na het versoepelen van de COVID-maatregelen zijn voor 2022 op de onderstaande datums clubavonden gepland. Elke avond zal er gebonden worden, en er is altijd gelegenheid tot het werpen van een lijntje en voor het uitwisselen van sterke verhalen! 

Aanvang 20.00, en als het mag blijven we tot 23.00! 

 
7 en 21 februari
7 en 21 maart
4 en 18 april
2, 16 en 30 mei
13 en 27 juni
11 en 25 juli
8 en 22 augustus
5 en 19 september
3, 17 en 31 oktober
14 en 28 november
11 december

 

Bindprogramma:

Elke aflevering van het Engelse maandblad Fly Fishing & Fly Tying bevat vele interessante patronen. Het komende jaar kunnen we hier weer een selectie uit maken voor het bindprogramma. 

Daarnaast binden we wat bij de volgende trip(s) in binnen- of buitenland goed van pas kan komen, of wat we bij de vorige trip(s) tekort kwamen. 

Een aantal van ons is zich weer aan het voorbereiden op een vistrip naar de Mandalselva in Noorwegen. Afgelopen jaar hebben Sjoerd, Ed, René en ik daar de eerste stappen gezet, en dit jaar gaan we weer. We weten nu iets meer van deze uitdagende visserij, dus daarvoor zullen nog meer mooie creaties gebonden worden. Denk hierbij aan de klassieke Spey-patronen, maar ook aan de moderne Scandinavische patronen en tube flies.

Extra extra:

Er wordt nog steeds regelmatig getraind aan en in de Zevenhuizerplas in het gebruik van de dubbelhandige, switch-cast en enkelhandige hengel. Dit gebeurt meestal op zondagochtend, vanaf 09.00 uur (met maandelijks begeleiding door RenĂ© van Heezik).  

Plaats van handeling: het strand bij paviljoen De Strandgaper, Strandweg 1, 2761 DM Zevenhuizen.